Virginia Capers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1998 Żałobnik (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Żałobnik (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Żałobnik (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Żałobnik (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Żałobnik (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Żałobnik (gościnnie)
6.0
Beethoven 2
Beethoven's 2nd
1993 Żałobnik (gościnnie)
7.2 1992 Żałobnik (gościnnie)
8.6 1990 Żałobnik (gościnnie)
7.2 1990 Żałobnik (gościnnie)
10.0 1990 Żałobnik (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Żałobnik (gościnnie)
8.6 1989 Żałobnik (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Żałobnik (gościnnie)
8.5 1987 Żałobnik (gościnnie)
7.5
Wolny dzień Ferrisa Buellera
Ferris Bueller's Day Off
1986 Żałobnik (gościnnie)
2.0 1986 Żałobnik (gościnnie)
5.5 1986 Żałobnik (gościnnie)
5.7
227
1985 Żałobnik (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Żałobnik (gościnnie)
8.1 1985 Żałobnik (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Żałobnik (gościnnie)
7.1 1982 Żałobnik (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Żałobnik (gościnnie)
7.0 1979 Żałobnik (gościnnie)
10.0 1976 Żałobnik (gościnnie)
7.1 1976 Żałobnik (gościnnie)
10.0 1972 Żałobnik (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Żałobnik (gościnnie)
7.0 1968 Żałobnik (gościnnie)
7.2 1967 Żałobnik (gościnnie)
7.8 1964 Żałobnik (gościnnie)
10.0 1960 Żałobnik (gościnnie)
8.0 1960 Żałobnik (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Żałobnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Virginia Capers filmy Virginia Capers najlepsze filmy Virginia Capers zdjęcia Virginia Capers galeria Virginia Capers biografia Virginia Capers nominacje Virginia Capers nagrody i wyróżnienia Virginia Capers filmografia Virginia Capers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.