Tony Steedman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1994 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
Split Second
1992 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
Split Second
1992 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
6.7
Wspaniała przygoda Billa i Teda
Bill & Ted's Excellent Adventure
1989 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1989 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1987 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
10.0 1987 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.1
Przeprawy
Crossings
1986 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1985 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
10.0 1984 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1983 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1983 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1982 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.2 1981 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1980 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.0 1979 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
6.6 1979 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.0 1979 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1978 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0
Obywatel Smith
Citizen Smith
1977 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.7 1977 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
10.0 1976 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1973 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1972 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
6.6 1972 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.5 1972 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.0 1971 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.6 1970 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1969 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1969 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
0.0 1969 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.1 1964 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.8 1964 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
8.6 1962 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
7.6 1955 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)
4.7 1955 Burmistrz Fivshaw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Steedman filmy Tony Steedman najlepsze filmy Tony Steedman zdjęcia Tony Steedman galeria Tony Steedman biografia Tony Steedman nominacje Tony Steedman nagrody i wyróżnienia Tony Steedman filmografia Tony Steedman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.