Tim Maculan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2007 Luke (gościnnie)
8.3 2006 Sam (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Luke (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Sprzedawca antyków (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ksiądz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Luke (gościnnie)
9.5 1999 Luke (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Luke (gościnnie)
10.0 1997 Luke (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Luke (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Luke (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Food Critic (gościnnie)
7.5 1992 Luke (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Oferma w banku (gościnnie)
0.0

0 Luke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Maculan filmy Tim Maculan najlepsze filmy Tim Maculan zdjęcia Tim Maculan galeria Tim Maculan biografia Tim Maculan nominacje Tim Maculan nagrody i wyróżnienia Tim Maculan filmografia Tim Maculan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.