Therese Kablan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1993 Crystal (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Crystal (gościnnie)
9.5 1991 Crystal (gościnnie)
8.8 1991 Crystal (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Crystal (gościnnie)
10.0 1990 Crystal (gościnnie)
5.7 1989 Crystal (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Crystal (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Crystal (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Crystal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Therese Kablan filmy Therese Kablan najlepsze filmy Therese Kablan zdjęcia Therese Kablan galeria Therese Kablan biografia Therese Kablan nominacje Therese Kablan nagrody i wyróżnienia Therese Kablan filmografia Therese Kablan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.