Terry Bradshaw
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (gościnnie) (on sam)
7.0
Wyścig Armatniej Kuli
Cannonball Run, The
1981 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Bradshaw filmy Terry Bradshaw najlepsze filmy Terry Bradshaw zdjęcia Terry Bradshaw galeria Terry Bradshaw biografia Terry Bradshaw nominacje Terry Bradshaw nagrody i wyróżnienia Terry Bradshaw filmografia Terry Bradshaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.