Steve Susskind
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2001 Pan Groff (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Ksiądz (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Ksiądz (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Ksiądz (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Ksiądz (gościnnie)
6.7 1992 Ksiądz (gościnnie)
7.4 1990 Ksiądz (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Ksiądz (gościnnie)
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica
Star Trek V: The Final Frontier
1989 Ksiądz (gościnnie)
7.6 1989 Ksiądz (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Ksiądz (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Barney / Stan (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Ksiądz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ksiądz (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Ksiądz (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ksiądz (gościnnie)
6.6 1979 Ksiądz (gościnnie)
7.0 1979 Ksiądz (gościnnie)
10.0 1979 Ksiądz (gościnnie)
7.4 1975 Ksiądz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Susskind filmy Steve Susskind najlepsze filmy Steve Susskind zdjęcia Steve Susskind galeria Steve Susskind biografia Steve Susskind nominacje Steve Susskind nagrody i wyróżnienia Steve Susskind filmografia Steve Susskind aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.