Stefanie Ridel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1999 Lisa Pruner (gościnnie)
10.0 1996 Lisa Pruner (gościnnie)
7.3 1991 Lisa Pruner (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lisa Pruner (gościnnie)
7.5 1984 Lisa Pruner (gościnnie)
6.6 1979 Lisa Pruner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stefanie Ridel filmy Stefanie Ridel najlepsze filmy Stefanie Ridel zdjęcia Stefanie Ridel galeria Stefanie Ridel biografia Stefanie Ridel nominacje Stefanie Ridel nagrody i wyróżnienia Stefanie Ridel filmografia Stefanie Ridel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.