Shane Sweet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2001 Seven Wanker
5.6 2000 Seven Wanker
0.0 1997 Seven Wanker
10.0 1996 Seven Wanker
6.1
Klient
Client, The
1995 Seven Wanker
10.0 1995 Seven Wanker
5.7 1989 Seven Wanker
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Seven Wanker
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Seven Wanker

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shane Sweet filmy Shane Sweet najlepsze filmy Shane Sweet zdjęcia Shane Sweet galeria Shane Sweet biografia Shane Sweet nominacje Shane Sweet nagrody i wyróżnienia Shane Sweet filmografia Shane Sweet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.