Scott Ian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2008 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
7.2 2005 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
8.8 2004 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
8.0 2004 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
9.6 2004 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
8.5 2003 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Członek zespołu Anthrax (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Ian filmy Scott Ian najlepsze filmy Scott Ian zdjęcia Scott Ian galeria Scott Ian biografia Scott Ian nominacje Scott Ian nagrody i wyróżnienia Scott Ian filmografia Scott Ian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.