Sara Melson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1996 Corky (gościnnie)
8.0 1995 Corky (gościnnie)
6.5
Pełnia zła
Malice
1993 Corky (gościnnie)
0.0 1993 Corky (gościnnie)
2.5 1993 Corky (gościnnie)
10.0 1993 Corky (gościnnie)
6.8 1993 Corky (gościnnie)
6.7 1992 Corky (gościnnie)
7.5 1991 Corky (gościnnie)
7.3 1990 Corky (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Corky (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Corky (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Corky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sara Melson filmy Sara Melson najlepsze filmy Sara Melson zdjęcia Sara Melson galeria Sara Melson biografia Sara Melson nominacje Sara Melson nagrody i wyróżnienia Sara Melson filmografia Sara Melson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.