Sam Kinison
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1996 Anioł (gościnnie)
10.0 1991 Anioł (gościnnie)
8.7 1990 Anioł (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Anioł (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Anioł (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Kinison filmy Sam Kinison najlepsze filmy Sam Kinison zdjęcia Sam Kinison galeria Sam Kinison biografia Sam Kinison nominacje Sam Kinison nagrody i wyróżnienia Sam Kinison filmografia Sam Kinison aktor Sam Kinison scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.