Roy Fegan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficjał drużyny (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Oficjał drużyny (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Oficjał drużyny (gościnnie)
5.3 1996 Oficjał drużyny (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Oficjał drużyny (gościnnie)
9.0 1992 Oficjał drużyny (gościnnie)
6.1 1992 Oficjał drużyny (gościnnie)
7.2
Pięć uderzeń serca
Five Heartbeats, The
1991 Oficjał drużyny (gościnnie)
7.2 1988 Oficjał drużyny (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Oficjał drużyny (gościnnie)
6.3 1986 Oficjał drużyny (gościnnie)
9.0 1985 Oficjał drużyny (gościnnie)
5.7
227
1985 Oficjał drużyny (gościnnie)
7.6 1984 Oficjał drużyny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Fegan filmy Roy Fegan najlepsze filmy Roy Fegan zdjęcia Roy Fegan galeria Roy Fegan biografia Roy Fegan nominacje Roy Fegan nagrody i wyróżnienia Roy Fegan filmografia Roy Fegan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.