Rose Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1998 Angie (gościnnie)
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Angie (gościnnie)
8.0 1995 Angie (gościnnie)
7.0 1993 Angie (gościnnie)
6.1 1992 Angie (gościnnie)
6.7 1992 Angie (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Angie (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Angie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rose Jackson filmy Rose Jackson najlepsze filmy Rose Jackson zdjęcia Rose Jackson galeria Rose Jackson biografia Rose Jackson nominacje Rose Jackson nagrody i wyróżnienia Rose Jackson filmografia Rose Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.