Patricia Matthews
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1993 Velour (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Velour (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 Velour (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Velour (gościnnie)
5.7 1986 Velour (gościnnie)
7.6 1984 Velour (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Velour (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patricia Matthews filmy Patricia Matthews najlepsze filmy Patricia Matthews zdjęcia Patricia Matthews galeria Patricia Matthews biografia Patricia Matthews nominacje Patricia Matthews nagrody i wyróżnienia Patricia Matthews filmografia Patricia Matthews aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.