Pamela Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2010 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.6
Zakochane gwiazdy
Love Ride
2006 Yvette / Cashew (gościnnie)
5.3
Oczytana
Stacked
2005 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.3 2004 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.8 2003 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Yvette / Cashew (gościnnie)
9.0 2000 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.8 1999 Dixie (gościnnie) (głos) (ona sama)
4.7 1998 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Yvette / Cashew (gościnnie)
3.4
Żyleta
Barb Wire
1996 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.5
Nagie dusze
Naked souls
1996 Yvette / Cashew (gościnnie)
8.5
Port lotniczy
Airport
1996 Yvette / Cashew (gościnnie)
8.1 1996 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.0
Dobry i zły glina
Raw justice
1994 Yvette / Cashew (gościnnie)
9.0
Kobiety Hollywood
Hollywood Women
1994 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.9
Język smoka
Snapdragon
1993 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Yvette / Cashew (gościnnie)
9.5 1991 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Yvette / Cashew (gościnnie)
8.7 1990 Yvette / Cashew (gościnnie)
5.7 1989 Yvette / Cashew (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Yvette / Cashew (gościnnie)
7.0 1984 Yvette / Cashew (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pamela Anderson filmy Pamela Anderson najlepsze filmy Pamela Anderson zdjęcia Pamela Anderson galeria Pamela Anderson biografia Pamela Anderson nominacje Pamela Anderson nagrody i wyróżnienia Pamela Anderson filmografia Pamela Anderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.