Ossie Mair
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2008 Dostawca (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Dostawca (gościnnie)
7.7 2007 Urolog (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Dostawca (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Dostawca (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Dostawca (gościnnie)
8.5 1995 Dostawca (gościnnie)
7.6 1993 Dostawca (gościnnie)
6.8 1993 Dostawca (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dostawca (gościnnie)
10.0 1991 Dostawca (gościnnie)
7.4 1990 Dostawca (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Urzędnik d/s pożyczek (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ossie Mair filmy Ossie Mair najlepsze filmy Ossie Mair zdjęcia Ossie Mair galeria Ossie Mair biografia Ossie Mair nominacje Ossie Mair nagrody i wyróżnienia Ossie Mair filmografia Ossie Mair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.