Nicole Nagel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Heidi (gościnnie)
5.9 1998 Heidi (gościnnie)
10.0 1996 Heidi (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Heidi (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Heidi (gościnnie)
8.5 1995 Heidi (gościnnie)
8.0 1995 Heidi (gościnnie)
10.0 1995 Heidi (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Heidi (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Heidi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole Nagel filmy Nicole Nagel najlepsze filmy Nicole Nagel zdjęcia Nicole Nagel galeria Nicole Nagel biografia Nicole Nagel nominacje Nicole Nagel nagrody i wyróżnienia Nicole Nagel filmografia Nicole Nagel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.