Monty Ash
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1995 O'Malley (gościnnie)
10.0 1995 O'Malley (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 O'Malley (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 O'Malley (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 O'Malley (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 O'Malley (gościnnie)
7.5 1985 O'Malley (gościnnie)
7.6 1984 O'Malley (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 O'Malley (gościnnie)
8.0 1960 O'Malley (gościnnie)
7.3
Czarna magia na Manhattanie
Bell Book and Candle
1958 O'Malley (gościnnie)
8.5
O zmierzchu
Nightfall
1957 O'Malley (gościnnie)
9.5 1951 O'Malley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monty Ash filmy Monty Ash najlepsze filmy Monty Ash zdjęcia Monty Ash galeria Monty Ash biografia Monty Ash nominacje Monty Ash nagrody i wyróżnienia Monty Ash filmografia Monty Ash aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.