Michele Harrell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Pani Murdoch (gościnnie)
7.5 2005 Pani Murdoch (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pani Murdoch (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pani Murdoch (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Pani Murdoch (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Murdoch (gościnnie)
5.8 1994 Pani Murdoch (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pani Murdoch (gościnnie)
6.7 1992 Pani Murdoch (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Pani Murdoch (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pani Bubba Smith (gościnnie)
8.5 1986 Pani Murdoch (gościnnie)
5.7 1986 Pani Murdoch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michele Harrell filmy Michele Harrell najlepsze filmy Michele Harrell zdjęcia Michele Harrell galeria Michele Harrell biografia Michele Harrell nominacje Michele Harrell nagrody i wyróżnienia Michele Harrell filmografia Michele Harrell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.