Michael Philip
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1999 Chopper (gościnnie)
6.0 1998 Chopper (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Chopper (gościnnie)
6.8 1993 Chopper (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Chopper (gościnnie)
8.1 1987 Chopper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Philip filmy Michael Philip najlepsze filmy Michael Philip zdjęcia Michael Philip galeria Michael Philip biografia Michael Philip nominacje Michael Philip nagrody i wyróżnienia Michael Philip filmografia Michael Philip aktor Michael Philip reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.