Michael Mitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2000 Kasjer w banku (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kasjer w banku (gościnnie)
7.0 1997 Kasjer w banku (gościnnie)
5.4
Nic nie trwa wiecznie
Nothing Lasts Forever
1995 Kasjer w banku (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Kasjer w banku (gościnnie)
6.8 1993 Kasjer w banku (gościnnie)
6.7 1992 Kasjer w banku (gościnnie)
7.4 1990 Kasjer w banku (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kasjer w banku (gościnnie)
7.5 1987 Kasjer w banku (gościnnie)
8.5 1986 Kasjer w banku (gościnnie)
5.7 1986 Kasjer w banku (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Kasjer w banku (gościnnie)
8.6 1982 Kasjer w banku (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Kasjer w banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Mitz filmy Michael Mitz najlepsze filmy Michael Mitz zdjęcia Michael Mitz galeria Michael Mitz biografia Michael Mitz nominacje Michael Mitz nagrody i wyróżnienia Michael Mitz filmografia Michael Mitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.