Michael Christian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Skippy (gościnnie)
8.0 1998 Skippy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Skippy (gościnnie)
6.9 1967 Skippy (gościnnie)
7.0 1964 Skippy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Christian filmy Michael Christian najlepsze filmy Michael Christian zdjęcia Michael Christian galeria Michael Christian biografia Michael Christian nominacje Michael Christian nagrody i wyróżnienia Michael Christian filmografia Michael Christian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.