Michael Caldwell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 Peter (gościnnie)
7.0 2004 Peter (gościnnie)
7.0 2004 Peter (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Peter (gościnnie)
8.4 1999 Peter (gościnnie)
7.9 1997 Peter (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Peter (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Peter (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Peter (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Peter (gościnnie)
8.5 1986 Peter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Caldwell filmy Michael Caldwell najlepsze filmy Michael Caldwell zdjęcia Michael Caldwell galeria Michael Caldwell biografia Michael Caldwell nominacje Michael Caldwell nagrody i wyróżnienia Michael Caldwell filmografia Michael Caldwell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.