Mary Gillis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pani Hagberg (gościnnie)
7.3 2009 Pani Hagberg (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Staruszka (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Hagberg (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pani Hagberg (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Pani Hagberg (gościnnie)
8.7
Między nami facetami
Some Of My Best Friends
2001 Pani Hagberg (gościnnie)
7.6 2001 Pani Pratt (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Pani Hagberg (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pani Hagberg (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Hagberg (gościnnie)
6.9 1998 Pani Hagberg (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pani Hagberg (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Pani Hagberg (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Pani Hagberg (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pani Hagberg (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pani Hagberg (gościnnie)
7.0 1991 Pani Hagberg (gościnnie)
0.0 1991 Pani Hagberg (gościnnie)
7.5 1988 Pani Hagberg (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Pani Hagberg (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sędzia (gościnnie)
9.2 1987 Pani Hagberg (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Pani Hagberg (gościnnie)
8.5 1986 Pani Hagberg (gościnnie)
9.0 1985 Pani Hagberg (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Pani Hagberg (gościnnie)
8.2 1981 Pani Hagberg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Gillis filmy Mary Gillis najlepsze filmy Mary Gillis zdjęcia Mary Gillis galeria Mary Gillis biografia Mary Gillis nominacje Mary Gillis nagrody i wyróżnienia Mary Gillis filmografia Mary Gillis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.