Mary Garripoli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Julie (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Julie (gościnnie)
6.8 1988 Julie (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Julie (gościnnie)
9.0 1984 Julie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Garripoli filmy Mary Garripoli najlepsze filmy Mary Garripoli zdjęcia Mary Garripoli galeria Mary Garripoli biografia Mary Garripoli nominacje Mary Garripoli nagrody i wyróżnienia Mary Garripoli filmografia Mary Garripoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.