Marie Caldare
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Pani Holloway (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lila Dash (gościnnie)
7.3 2001 Lila Dash (gościnnie)
4.7 1998 Lila Dash (gościnnie)
7.6 1995 Lila Dash (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Lila Dash (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Lila Dash (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Lila Dash (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Claudia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marie Caldare filmy Marie Caldare najlepsze filmy Marie Caldare zdjęcia Marie Caldare galeria Marie Caldare biografia Marie Caldare nominacje Marie Caldare nagrody i wyróżnienia Marie Caldare filmografia Marie Caldare aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.