Lynsey Bartilson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.5 2005 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Siostra (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
9.6 2001 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
8.0 2001 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
9.5 1999 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
0.0 1996 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
9.0 1996 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
7.6 1993 Lynsey / Tammy Sue (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Megan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynsey Bartilson filmy Lynsey Bartilson najlepsze filmy Lynsey Bartilson zdjęcia Lynsey Bartilson galeria Lynsey Bartilson biografia Lynsey Bartilson nominacje Lynsey Bartilson nagrody i wyróżnienia Lynsey Bartilson filmografia Lynsey Bartilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.