Lou Bonacki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Taksówkarz (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Starszy facet (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Taksówkarz (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Taksówkarz (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Taksówkarz (gościnnie)
9.0 1996 Taksówkarz (gościnnie)
8.0 1995 Taksówkarz (gościnnie)
7.6 1994 Taksówkarz (gościnnie)
7.6 1993 Taksówkarz (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Taksówkarz (gościnnie)
6.1
Decydująca runda
Split Decisions
1988 Taksówkarz (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Jake (gościnnie)
9.0 1985 Taksówkarz (gościnnie)
9.0 1984 Taksówkarz (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Taksówkarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lou Bonacki filmy Lou Bonacki najlepsze filmy Lou Bonacki zdjęcia Lou Bonacki galeria Lou Bonacki biografia Lou Bonacki nominacje Lou Bonacki nagrody i wyróżnienia Lou Bonacki filmografia Lou Bonacki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.