Liz Vassey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Monica Wyatt (gościnnie)
7.0 2008 Wendy Simms
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Wendy Simms
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Kate (gościnnie)
5.5 2002 Wendy Simms
5.5 2001 Wendy Simms
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Wendy Simms
0.0 1999 Wendy Simms
9.0 1998 Wendy Simms
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Wendy Simms
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Wendy Simms
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Wendy Simms
10.0 1995 Wendy Simms
0.0 1995 Wendy Simms
4.5 1993 Wendy Simms
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Wendy Simms
10.0 1992 Wendy Simms
6.6 1991 Wendy Simms
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Wendy Simms
7.3 1990 Wendy Simms
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Wendy Simms
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Wendy Simms
6.0 1988 Wendy Simms
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lorraine (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Wendy Simms
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Wendy Simms

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Liz Vassey filmy Liz Vassey najlepsze filmy Liz Vassey zdjęcia Liz Vassey galeria Liz Vassey biografia Liz Vassey nominacje Liz Vassey nagrody i wyróżnienia Liz Vassey filmografia Liz Vassey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.