Lisa Stahl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 1998 Gretchen (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Gretchen (gościnnie)
7.7 1995 Gretchen (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Gretchen (gościnnie)
7.6 1994 Gretchen (gościnnie)
7.6 1993 Gretchen (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Gretchen (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Gretchen (gościnnie)
5.7 1989 Gretchen (gościnnie)
7.2 1988 Gretchen (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Gretchen (gościnnie)
7.5 1985 Gretchen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Stahl filmy Lisa Stahl najlepsze filmy Lisa Stahl zdjęcia Lisa Stahl galeria Lisa Stahl biografia Lisa Stahl nominacje Lisa Stahl nagrody i wyróżnienia Lisa Stahl filmografia Lisa Stahl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.