Lisa Arturo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2009 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jackie Shaper (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Sheryl Applegate (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.9 2003 Sheryl Applegate (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.0 2001 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.5
Strzały na Broadwayu
Bullets Over Broadway
1994 Sheryl Applegate (gościnnie)
7.6 1993 Sheryl Applegate (gościnnie)
6.9 1992 Sheryl Applegate (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Farrah (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Arturo filmy Lisa Arturo najlepsze filmy Lisa Arturo zdjęcia Lisa Arturo galeria Lisa Arturo biografia Lisa Arturo nominacje Lisa Arturo nagrody i wyróżnienia Lisa Arturo filmografia Lisa Arturo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.