Linda Blair
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
5.5
Wszystko w Normie
All Is Normal
2008 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
8.5 2003 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.8 2000 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
9.5 1999 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
5.5 1999 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.2
Godzilla
Godzilla: The Series
1998 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.0
Wielkie Tajemnice Historii
History's Mysteries
1998 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.4 1997 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
8.8 1997 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
8.1 1996 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
4.5 1988 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ida Mae (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.5 1985 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
7.2 1978 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)
5.0 1968 Detektyw Diana Ballard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Blair filmy Linda Blair najlepsze filmy Linda Blair zdjęcia Linda Blair galeria Linda Blair biografia Linda Blair nominacje Linda Blair nagrody i wyróżnienia Linda Blair filmografia Linda Blair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.