Lillian Lehman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Sędzia (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sędzia (gościnnie)
8.1 2000 Sędzia (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sędzia (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sędzia (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Sędzia (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Sędzia (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Sędzia (gościnnie)
10.0 1996 Sędzia (gościnnie)
8.0 1995 Sędzia (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Sędzia (gościnnie)
7.0 1995 Sędzia (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Sędzia (gościnnie)
7.4 1990 Sędzia (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Sędzia (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sędzia (gościnnie)
6.4
Jeniec wojenny
In Love and War
1987 Sędzia (gościnnie)
8.0 1987 Sędzia (gościnnie)
7.0 1986 Sędzia (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia (gościnnie)
10.0 1985 Sędzia (gościnnie)
5.7
227
1985 Sędzia (gościnnie)
8.1 1985 Sędzia (gościnnie)
7.5 1985 Sędzia (gościnnie)
0.0 1984 Sędzia (gościnnie)
6.4 1984 Sędzia (gościnnie)
8.0 1984 Sędzia (gościnnie)
7.5 1984 Sędzia (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Sędzia (gościnnie)
6.2 1979 Sędzia (gościnnie)
10.0 1979 Sędzia (gościnnie)
7.0 1978 Sędzia (gościnnie)
10.0 1977 Sędzia (gościnnie)
0.0
Fay
1975 Sędzia (gościnnie)
7.4 1975 Sędzia (gościnnie)
10.0 1973 Sędzia (gościnnie)
7.3 1973 Sędzia (gościnnie)
6.9 1968 Sędzia (gościnnie)
7.2 1967 Sędzia (gościnnie)
8.2 1965 Sędzia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lillian Lehman filmy Lillian Lehman najlepsze filmy Lillian Lehman zdjęcia Lillian Lehman galeria Lillian Lehman biografia Lillian Lehman nominacje Lillian Lehman nagrody i wyróżnienia Lillian Lehman filmografia Lillian Lehman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.