Leonard Lightfoot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1997 Oliver (gościnnie)
7.4 1990 Oliver (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Oliver (gościnnie)
7.6 1984 Oliver (gościnnie)
2.1 1982 Oliver (gościnnie)
7.0 1981 Oliver (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Oliver (gościnnie)
7.0 1978 Oliver (gościnnie)
7.4 1975 Oliver (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Lightfoot filmy Leonard Lightfoot najlepsze filmy Leonard Lightfoot zdjęcia Leonard Lightfoot galeria Leonard Lightfoot biografia Leonard Lightfoot nominacje Leonard Lightfoot nagrody i wyróżnienia Leonard Lightfoot filmografia Leonard Lightfoot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.