Leilani Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1995 Reporterka (gościnnie)
7.7
Gdzie się podziała Carmen Sandiego?
Where on Earth Is Carmen Sandiego?
1994 Reporterka (gościnnie)
6.8
Uniwersalny żołnierz
Universal Soldier
1992 Reporterka (gościnnie)
6.1 1992 Reporterka (gościnnie)
7.3 1990 Reporterka (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Reporterka (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Reporterka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leilani Jones filmy Leilani Jones najlepsze filmy Leilani Jones zdjęcia Leilani Jones galeria Leilani Jones biografia Leilani Jones nominacje Leilani Jones nagrody i wyróżnienia Leilani Jones filmografia Leilani Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.