Juliet Tablak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2000 Amber (gościnnie)
7.5 1992 Amber (gościnnie)
7.2 1992 Amber (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Amber (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Amber (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Amber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juliet Tablak filmy Juliet Tablak najlepsze filmy Juliet Tablak zdjęcia Juliet Tablak galeria Juliet Tablak biografia Juliet Tablak nominacje Juliet Tablak nagrody i wyróżnienia Juliet Tablak filmografia Juliet Tablak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.