Julie Benz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Layla Rourke (gościnnie)
6.2 2011 Layla Rourke (gościnnie)
10.0 2010 Layla Rourke (gościnnie)
6.4 2010 Layla Rourke (gościnnie)
6.7
Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych
Boondock Saints II: All Saints Day, The
2009 Layla Rourke (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Layla Rourke (gościnnie)
8.3 2006 Rita Bennett
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Layla Rourke (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Robin Gallagher (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Layla Rourke (gościnnie)
3.5 2003 Layla Rourke (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Layla Rourke (gościnnie)
7.8 2002 Layla Rourke (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Layla Rourke (gościnnie)
7.3 2002 Hayley Gordon (gościnnie)
7.9 2001 Layla Rourke (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 heidi Wolff (2006) (gościnnie)
6.0 1999 Layla Rourke (gościnnie)
7.6 1999 Layla Rourke (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Layla Rourke (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Layla Rourke (gościnnie)
8.0
Droga do sławy
Fame L.A.
1997 Layla Rourke (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Layla Rourke (gościnnie)
7.7 1995 Layla Rourke (gościnnie)
8.0 1995 Layla Rourke (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Layla Rourke (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Layla Rourke (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Layla Rourke (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Layla Rourke (gościnnie)
6.3
Oczy szatana
Due occhi diabolici
1990 Layla Rourke (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sascha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Benz filmy Julie Benz najlepsze filmy Julie Benz zdjęcia Julie Benz galeria Julie Benz biografia Julie Benz nominacje Julie Benz nagrody i wyróżnienia Julie Benz filmografia Julie Benz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.