Judy Kain
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Sara (gościnnie)
8.0 2007 Olive Healy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Sprzedawczyni stoiska z biżuterią (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Edna (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Edna (gościnnie)
8.0 2000 Edna (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Edna (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Edna (gościnnie)
7.8 1998 Edna (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Edna (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Edna (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Edna (gościnnie)
8.1 1996 Edna (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Edna (gościnnie)
5.6
Gorąca linia
Hot Line
1994 Edna (gościnnie)
7.6 1994 Edna (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dyrektorka castingu (gościnnie)
0.0 1993 Edna (gościnnie)
7.8 1993 Edna (gościnnie)
7.6 1993 Edna (gościnnie)
7.3 1991 Edna (gościnnie)
7.5 1991 Edna (gościnnie)
7.4 1990 Edna (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Edna (gościnnie)
7.2 1988 Edna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sheila (gościnnie)
7.6
Ognie św. Elma
St. Elmo's Fire
1985 Edna (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Edna (gościnnie)
8.7 1983 Edna (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Edna (gościnnie)
7.5 1977 Edna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judy Kain filmy Judy Kain najlepsze filmy Judy Kain zdjęcia Judy Kain galeria Judy Kain biografia Judy Kain nominacje Judy Kain nagrody i wyróżnienia Judy Kain filmografia Judy Kain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.