John Kendall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1999 Bruno (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Bruno (gościnnie)
7.7 1995 Bruno (gościnnie)
7.6 1993 Bruno (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Bruno (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Bruno (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Bruno (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Kendall filmy John Kendall najlepsze filmy John Kendall zdjęcia John Kendall galeria John Kendall biografia John Kendall nominacje John Kendall nagrody i wyróżnienia John Kendall filmografia John Kendall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.