Joey Dente
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 1998 Daily Scandal (gościnnie)
6.9 1996 Daily Scandal (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Daily Scandal (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Daily Scandal (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Daily Scandal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joey Dente filmy Joey Dente najlepsze filmy Joey Dente zdjęcia Joey Dente galeria Joey Dente biografia Joey Dente nominacje Joey Dente nagrody i wyróżnienia Joey Dente filmografia Joey Dente aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.