Joey D. Vieira
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2002 Ernest (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Ernest (gościnnie)
6.5 1988 Ernest (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ernest (gościnnie)
7.5
Wolny dzień Ferrisa Buellera
Ferris Bueller's Day Off
1986 Ernest (gościnnie)
7.5 1985 Ernest (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Ernest (gościnnie)
0.0 1965 Ernest (gościnnie)
8.0 1960 Ernest (gościnnie)
0.0 1959 Ernest (gościnnie)
7.8 1954 Ernest (gościnnie)
10.0 1953 Ernest (gościnnie)
0.0 1953 Ernest (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joey D. Vieira filmy Joey D. Vieira najlepsze filmy Joey D. Vieira zdjęcia Joey D. Vieira galeria Joey D. Vieira biografia Joey D. Vieira nominacje Joey D. Vieira nagrody i wyróżnienia Joey D. Vieira filmografia Joey D. Vieira aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.