Joe Namath
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1993 (gościnnie) (on sam)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (gościnnie) (on sam)
7.3 1984 (gościnnie) (on sam)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie) (on sam)
0.0 1980 (gościnnie) (on sam)
7.2 1978 (gościnnie) (on sam)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (gościnnie) (on sam)
5.5 1970 (gościnnie) (on sam)
7.0 1968 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Namath filmy Joe Namath najlepsze filmy Joe Namath zdjęcia Joe Namath galeria Joe Namath biografia Joe Namath nominacje Joe Namath nagrody i wyróżnienia Joe Namath filmografia Joe Namath aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.