Jodi Taffel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Carrie Albert (niewymieniony w czołówce)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Pani Horowitz (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Pani Horowitz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pani Horowitz (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Pani Horowitz (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Horowitz (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Pani Horowitz (gościnnie)
6.9 1998 Pani Horowitz (gościnnie)
8.8 1997 Pani Horowitz (gościnnie)
7.6 1993 Pani Horowitz (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pani Horowitz (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jodi Taffel filmy Jodi Taffel najlepsze filmy Jodi Taffel zdjęcia Jodi Taffel galeria Jodi Taffel biografia Jodi Taffel nominacje Jodi Taffel nagrody i wyróżnienia Jodi Taffel filmografia Jodi Taffel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.