Jerry Springer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.4 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.7 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 (gościnnie) (on sam)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Springer filmy Jerry Springer najlepsze filmy Jerry Springer zdjęcia Jerry Springer galeria Jerry Springer biografia Jerry Springer nominacje Jerry Springer nagrody i wyróżnienia Jerry Springer filmografia Jerry Springer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.