Jennifer Massey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
7.8
Na powierzchni
Surface
2005 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
6.7 1992 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Kierowniczka / Lorraine (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Marla (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Massey filmy Jennifer Massey najlepsze filmy Jennifer Massey zdjęcia Jennifer Massey galeria Jennifer Massey biografia Jennifer Massey nominacje Jennifer Massey nagrody i wyróżnienia Jennifer Massey filmografia Jennifer Massey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.