Jennifer Banko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1997 Courtney (gościnnie)
8.8 1997 Courtney (gościnnie)
3.4
Żyleta
Barb Wire
1996 Courtney (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Courtney (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Courtney (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Courtney (gościnnie)
7.6 1989 Courtney (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Courtney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Banko filmy Jennifer Banko najlepsze filmy Jennifer Banko zdjęcia Jennifer Banko galeria Jennifer Banko biografia Jennifer Banko nominacje Jennifer Banko nagrody i wyróżnienia Jennifer Banko filmografia Jennifer Banko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.