Jeanne Basone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1995 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)
7.0 1992 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)
7.5 1992 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)
8.7 1990 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Jeanne Hollywood Basone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeanne Basone filmy Jeanne Basone najlepsze filmy Jeanne Basone zdjęcia Jeanne Basone galeria Jeanne Basone biografia Jeanne Basone nominacje Jeanne Basone nagrody i wyróżnienia Jeanne Basone filmografia Jeanne Basone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.