JD Cullum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 George Casey (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dr Dembeck (gościnnie)
8.0 2007 George Casey (gościnnie)
7.2
Good Night and Good Luck
Good Night, and Good Luck.
2005 George Casey (gościnnie)
7.5 2005 George Casey (gościnnie)
8.0
Magiczny amulet
Dead Last
2001 George Casey (gościnnie)
6.8
Zalotnik w akcji
Ladies Man
1999 George Casey (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 George Casey (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 George Casey (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 George Casey (gościnnie)
8.0 1997 George Casey (gościnnie)
7.7 1995 George Casey (gościnnie)
10.0 1995 George Casey (gościnnie)
10.0 1995 George Casey (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 George Casey (gościnnie)
7.2
Powrót nad Brazos
Return to Lonesome Dove
1993 George Casey (gościnnie)
7.6 1993 George Casey (gościnnie)
6.8 1993 George Casey (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 George Casey (gościnnie)
6.7
Przydrożni prorocy
Roadside Prophets
1992 George Casey (gościnnie)
7.0
Wiecznie młody
Forever Young
1992 George Casey (gościnnie)
8.7 1992 George Casey (gościnnie)
7.9
Chwała
Glory
1989 George Casey (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Doktor Kessler (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 George Casey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

JD Cullum filmy JD Cullum najlepsze filmy JD Cullum zdjęcia JD Cullum galeria JD Cullum biografia JD Cullum nominacje JD Cullum nagrody i wyróżnienia JD Cullum filmografia JD Cullum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.