James Paradise
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Szef kasyna (gościnnie)
7.0 1997 Szef kasyna (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szef kasyna (gościnnie)
5.8 1994 Szef kasyna (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Szef kasyna (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Szef kasyna (gościnnie)
5.7 1989 Szef kasyna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Slick Stick Jackson (gościnnie)
5.7 1987 Szef kasyna (gościnnie)
9.0 1984 Szef kasyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Paradise filmy James Paradise najlepsze filmy James Paradise zdjęcia James Paradise galeria James Paradise biografia James Paradise nominacje James Paradise nagrody i wyróżnienia James Paradise filmografia James Paradise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.