James Nardini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Udręczony ojciec (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Udręczony ojciec (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Udręczony ojciec (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Udręczony ojciec (gościnnie)
8.0 1995 Udręczony ojciec (gościnnie)
7.6 1995 Udręczony ojciec (gościnnie)
7.0 1995 Udręczony ojciec (gościnnie)
7.0
Harley Davidson i Marlboro Man
Harley Davidson and the Marlboro Man
1991 Udręczony ojciec (gościnnie)
6.1 1991 Udręczony ojciec (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Chris (gościnnie)
9.0 1986 Udręczony ojciec (gościnnie)
9.0 1984 Udręczony ojciec (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Udręczony ojciec (gościnnie)
0.0

0 Udręczony ojciec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Nardini filmy James Nardini najlepsze filmy James Nardini zdjęcia James Nardini galeria James Nardini biografia James Nardini nominacje James Nardini nagrody i wyróżnienia James Nardini filmografia James Nardini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.